Κατασκευή Ιστοσελίδων, e-shops, S.E.O.

Διαφημιστικά φυλλάδια, τιμοκατάλογοι, λογότυπα, εταιρική ταυτότητα, κλπ.

Ομαδική αποστολή sms, bulk messaging

WEB DESIGN

& DEVELOPMENT

Το πλέον απαραίτητο συστατικό της Εταιρικής Ταυτότητας. Το Διαδίκτυο είναι ο Νο.1 προορισμός προς αναζήτηση πληροφοριών, στις ηλικίες έως 50 ετών.

 

Είναι συνεπώς άκρως απαραίτητη η παρουσία της επιχείρησής μας στο Διαδίκτυο, έστω και με την μορφή μιας απλής, στατικής ιστοσελίδας, που να παραθέτει ακόμα και συνοπτικά κάποια στοιχεία, τις δραστηριότητές μας ή και κάποιους τρόπους επικοινωνίας.

 

Οι απολύτως εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα αναλύσουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν ιδέες σύμφωνες με την αισθητική και την λειτουργικότητα που εσείς επιθυμείτε: Ιστοσελίδες στατικές ή δυναμικές, eshops, σχεδιασμένες για υπολογιστές, tablets, smartphones και βελτιστοποιημένες για μηχανές αναζήτησης, κλπ.

 

WEB DESIGN

& DEVELOPMENT

Η Δημιουργική μας ομάδα, στελεχομένη από άριστους επαγγελματίες, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες, καινοτόμες ιδέες και ενδιαφέρον για την τέχνη τους, οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές εργασίες και να δημιουργήσουν για λογαριασμό σας όσα έχετε οραματισθεί.

 

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και επιστρατεύοντας εμπειρία και άψογη αισθητική θα δώσουν σχήμα και μορφή στις ιδέες σας και θα δημιουργήσουν για εσάς: Εταιρικές Ταυτότητες, Έντυπα Αλληλογραφίας, Λόγότυπα, Διαφημιστικά φυλλάδια & ιστοσελίδες.

 

 

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ

& DESIGN

SMS MARKETING

Είναι μια από τις πιο σύγχρονες προωθητικές μεθόδους και επιτρέπει σε συντομότατο χρονικό διάστημα να ενημερωθεί μεγάλος αριθμός πελατών (υπαρχόντων ή υποψηφίων) με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Άριστος τρόπος για να αποστείλουμε προσφορές με περιορισμένη διάρκεια ισχύος.

 

Έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, ενώ παρέχει την δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιοί το παρέλαβαν

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μη προωθητικούς σκοπούς, πχ. να ενημερώσουμε άμεσα τους πελάτες μας για οποιοδήποτε θέμα (προσφορές, αλλαγή διεύθυνσης/τηλεφώνου, κλπ)

Ιδανικό για Σωματεία, Club, Συνδικαλιστικούς φορείς, πολιτικά γραφεία.

 

Η υπηρεσία παρέχεται με κόστος που ξεκινάει από 25€ ανά 1.000 sms (0,025 ανά sms), για απλή αποστολή ομαδικών μηνυμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε πώς λειτουργεί η μαζική αποστολή και πώς θα απευθυνθείτε σε μεγαλύτερο κοινό (π.χ. στους κατοίκους της περιοχής σας).

 

 

 

BTL Marketing  -  On time, On target, On budget

Copyright (C) 2012-2015, NetPublic. All rights reserved.