Mobirise

Εμείς και οι συνεργάτες μας.
Ποιοί είμαστε, τι προσφέρουμε και γιατί να μας επιλέξετε;

ατομική εξειδίκευση και ομαδική δουλειά!


Ποιοί είμαστε;

Είμαστε Διαφημιστές

Με εμπειρία, φαντασία και ιδέες. Είτε χτίζετε το brand name σας, είτε προωθείτε συγκεκριμένα προϊόντα, είτε θέλετε να κερδίσετε ξανά τους χαμένους πελάτες σας. Email marketing, Display Network Ads, SERP marketing, εντυποδιανομές. Το Άμεσο marketing (Below The Line Marketing) είναι η δουλειά μας.

Είμαστε Web Developers

Με γνώση του αντικειμένου, εφευρετικότητα και ιδέες. Τόσο στην κατασκευή ενός web site ή κάποιου e-shop, όσο και σε ειδικές εφαρμογές καθώς και mobile apps. Δοκιμασμένες τεχνικές για Search Engine Optimization (SEO), αλλά και πρακτικές μέθοδι για την βελτιστοποίηση του site σας.

Είμαστε Γραφίστες

Με καλλιτεχνικές ανησυχίες, διάθεση για δημιουργία και μεράκι, πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εσείς μας λέτε τι φαντάζεστε κι εμείς του δίνουμε σχήμα και μορφή. Όσο υψηλότερες είναι οι προσδοκίες σας, τόσο μεγαλύτερη για εμάς η πρόκληση.

Είμαστε Digital Marketing Experts

Μέσα στο πνεύμα της εποχής. Facebook, Instagram, Twitter. Με γνώση τόσο των οργανικών λειτουργιών, όσο και των επί πληρωμή διαφημίσεων (CPC, cost-per-click) θα προσελκύσουμε νέο κοινό στα social media, θα χτίσουμε το brand loyalty και θα σας βγάλουμε "μπροστά" στο Google Adwords.


Τι προσφέρουμε;Μια ολοκληρωμένη πρόταση διαφήμισης και προβολής της επιχείρησής σας. Ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών, που καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία: από παραδοσιακό άμεσο marketing (π.χ.εντυποδιανομές) έως σύγχρονο, ψηφιακό marketing και κυρίως, advertising mix. Οι αντίστοιχες ωφέλειες σημαντικές:

Αποτελεσματικότερη διαφήμιση

Η σωστή διαφήμιση είναι ούτως ή άλλως μια πολύπλευρη διαδικασία, που απαιτεί χρήση διαφόρων μεθόδων και συνδυασμό μέσων και παράλληλων τακτικών. Είναι σημαντικό λοιπόν οι συνδυαστικές αυτές ενέργειες να σχεδιάζονται εξ' αρχής από έναν φορέα, να διέπονται όλες από την ίδια "διαφημιστική αντίληψη" και μεθοδικά να υλοποιούνται από τον ίδιο τον εμπνευστή τους.

Εύρυθμη
λειτουργία

Φανταστείτε την ευκολία αλλά και την ταχύτητα στην επικοινωνίας σας με έναν μόνο συνεργάτη σας, αντί για τρείς και τέσσερεις διαφορετικούς. Ποιός έχει πια χρόνο για χάσιμο; Και πόσο εύκολο είναι να συντονίσεις εκείνον που διαχειρίζεται το διαδικτυακό σου marketing, με εκείνον που σχεδιάζει το διαφημιστικό σου έντυπο για την νέα καμπάνια; Ένα παλιό διαφημιστικό σποτ, μιας πολύ γνωστής τράπεζας, έλεγε: όλα μαζί, νοικοκυρεμένα!

Μείωση
κόστους

Ευνόητο είναι πως ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, σε πολλαπλά επίπεδα,  μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε διαφορετικά την κάθε συνεργασία μας, αλλά και να κοστολογήσουμε καλύτερα τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας έτσι οικονομικότερους όρους.

marketing mix


Advertising Mix!

Είναι η χρήση διαφόρων μέσων διαφήμισης με σκοπό την ταχύτερη αλλά και ασφαλέστερη επίτευξη της απαιτούμενης προβολής. Αναφέρεται και ως Marketing Mix, αλλά αυτός ο όρος χρησιμοποιείται μάλλον καταχρηστικά, αφού εμπεριέχει και άλλα ζητούμενα και όχι μόνο την προβολή του αγαθού.


Και γιατί να μας προτιμήσετε;

Γιατί εξυπηρετούμε ένα πολύ μεγάλο εύρος της διαφημιστικής ανάγκης, αλλά και κάθε εξειδικευμένη υπηρεσία ξεχωριστά.

Γιατί είμαστε σωστά οργανωμένοι και μεθοδικοί. Και μπορούμε πραγματικά, να συνδυάσουμε αποτελεσματικά όλες τις επιμέρους υπηρεσίες.

Γιατί έχουμε απόλυτα εξειδικευμένους συνεργάτες, άριστους στην δουλειά τους. Και κυρίως έμπειρους και αποτελεσματικούς.

Γιατί μας αρέσει η δουλειά μας και την αγαπάμε. Κι αυτό μας επιτρέπει να την κάνουμε με μεράκι, ευχάριστα, αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον.

Γιατί επιδίωξή μας είναι να στηρίζουμε την εξέλιξή μας σε ικανοποιημένους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Γιατί πιστεύουμε πως η διαφήμιση πρέπει να είναι προσιτή σε κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση. 

Γιατί σεβόμαστε κάθε cent που δαπανάτε για την διαφήμισή σας και φροντίζουμε να "πιάσει τόπο".

Γιατί ακολουθούμε το motto μας:
On target, On time, On budget
και το θυμόμαστε κάθε μέρα, σε κάθε έργο και συνεργασία.

Ακόμα δεν επικοινωνήσατε μαζί μας;

Μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Σχεδιασμός, ανάπτυξη & υλοποίηση: NetPublic
© Copyright 2012-2020 NetPublic - All Rights Reserved