bootstrap modal form

EMAIL MARKETING

ΓΡΗΓΟΡΟ - ΕΥΚΟΛΟ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Δημιουργήστε σχέση εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες και τους εν δυνάμει πελάτες σας.  Ενημερώστε τους για προσφορές, προωθητικές ενέργειες.
#REMARKETING #ENGAGEMENT #LOYALTY

email-marketing-τι-ειναι

TI EINAI TO E-MAIL MARKETING;
Στόχευση - αμεσότητα - οικονομία

Το email marketing είναι με απλά λόγια η χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσουμε σε νέους πελάτες ή και σε υπάρχοντες, υπηρεσίες και προϊόντα, προσφορές, events, κ.α. Θεωρητικά θα μπορούσε αυτό να γίνει απλά με την χρήση του email client που έχουμε, αλλά για να είναι πραγματικά αποτελεσματικό πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιο εξειδικευμένο software ή πλατφόρμα, ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα εργαλεία που προσφέρονται, όπως το αναλυτικό reporting, που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιός είδε το μήνυμα, τι ενέργεια έκανε αμέσως μετά, τα αυτοματοποιημένα μηνύματα που λειτουργούν την καμπάνια μας "στον αυτόματο πιλότο" και μας εξασφαλίζουν πως κανένας πελάτης δεν θα πάει χαμένος, και πολλά άλλα.

Απαραίτητο στοιχείο του marketing mix

Καθώς το κοινό είναι απολύτως εξοικιωμένο με την επικοινωνία μέσω email, εκλαμβάνει κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως έναν πιο "προσωπικό" τρόπο προσέγγισης, και δίνει μεγαλύτερη σημασία στο περιεχόμενό του. Ειδικότερα εάν το ύφος του μηνύματος είναι διακριτικό και όχι επιθετικό, τότε καλλιεργείται μια σχέση εμπιστοσύνης, καθιστώντας τον δυνητικό πελάτη περισσότερο δεκτικό. 

Σε τι πλεονεκτεί από τα υπόλοιπα μέσα Internet Marketing;

Αν και το email marketing θα πρέπει να το βλέπουμε πάντα ως μέρος (απαραίτητο συστατικό) μιας στρατηγικής marketing mix, όπου όλα τα διαφημιστικά μέσα συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται, μπορούμε εντούτοις να δούμε κάποια από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα:

 • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ - και μόνο αναφέροντας το όνομα του παραλήπτη, το μήνυμα γίνεται πιο προσωπικό, αναγκάζοντας τον αποδέκτη να εμπλακεί και συναισθηματικά ακόμα με το περιεχόμενο.
 • ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ - είναι από τους οικονομικότερους τρόπους προβολής, με σημαντικό Return-on-investment (ROI) και απολύτως ελεγχόμενο κόστος
 • ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ - πλήρης ελευθερία στην χρήση εικαστικού, φωτογραφιών, ακόμα και βίντεο, σε αντίθεση με τα άλλα μέσα που έχουν προκαθορισμένα format
 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ REPORTING - πληρέστατο και αναλυτικότατο σύστημα αναφορών για την αξιολόγηση της καμπάνιας (ποιοί άνοιξαν το μήνυμα, ποιοί έκαναν click σε κάποιον σύνδεσμο και πολλά άλλα).
 • ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ - το να δημοσιεύσεις κάτι στα social media δεν σημαίνει πως θα το διαβάσουν όλοι όσοι στοχεύεις. Πολλοί μπορεί καν να μην το προσέξουν. Το email όμως θα το δούν. Και αν δεν είναι η κατάλληλη ώρα, θα τους περιμένει εκεί, στα εισερχόμενα.

94% των χρηστών internet χρησιμοποιούν email,
ενώ μόλις το 61% τα social media

75% των ενήλικων χρηστών θεωρούν τις διαφημίσεις
με email ως τον καταλληλότερο τρόπο

Τι θα σας προσφέρουμε εμείς;

Τεχνογνωσία, εμπειρία, επαγγελματισμό, δημιουργικότητα, ιδέες.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ

Αρχικός σχεδιασμός στρατηγικής, σχεδίαση μοντέρνου και ελκυστικού εικαστικού (χρωματισμοί, γραφικά, κλπ), Responsive format ώστε να είναι λειτουργικό και ευανάγνωστο σε κάθε συσκευή (κινητό, tablet, Η/Υ).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ & ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ CALL-TO-ACTION

Σαφής περιγραφή της υπηρεσίας, του προϊόντος ή της προσφοράς. Προτροπές για άμεση ενέργεια, λιτά και ισορροπημένα κείμενα, προσεκτικά επιλεγμένα λεκτικά, ρυθμίσεις και παραμετροποίηση των εξατομικευμένων μηνυμάτων.

REPORTING & ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Δημιουργία αναφορών, μέτρηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, βελτιστοποίηση της καμπάνιας για επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων με μετατροπές.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ EMAIL ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ OPT-IN

Ανάπτυξη τεχνικών για opt-in διεύρυνση της λίστας των email, για απόκτηση συναίνεσης και αποφυγή χαρακτηρισμού spam και μπλοκαρίσματος από τους providers. Σχεδιασμός αυτοματισμών για αποτελεσματικό remarketing.

email marketing ebook


ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ το ΔΩΡΕΑΝ e-book Οδηγός Email Marketing. Μάθετε πώς μπορείτε να υλοποιήσετε μια αποτελεσματική Email καμπάνια και να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ >>

湀R䐰ž續¢ ŸX AA膀莂薄螆覈譓呓婚醐鎒閔鞖馘魳瑳空ꄠ䲢䆤Ꞧꦨꭓ궬媮놰뎲떴랶憸뭳뵌穬䅒䅁䱁䍃䕃䕅䥅䑉乄低住흏啒啕奕慲慡污捣散敥楥摩湤潮潯畲畵祵エ ⢀Ͽ￾߿￿߿ 휬￿￿翿 Ā 쑄Ý à 鄌áÿ ﬐ӝ烈Ӕ ᲌§Რ§Ჴ§ 뵐m䐰ž ⋴o䐰ž뵐m䐰ž 뵜m䐰ž ᳈§ቼ§߼ A坤Ӝ  A喠ә  A F 丠M ≠¢ ² ᧸J䐰žļ§ AAᇐ¡ ĀȀ x§ ƫ ᢼ¡ 㘠§ 㺐§ 厈J㘠§匘o䐰ž & 뇬Zᶼ§ ᳜n䐰ž  Comment  String  佭数䡮硥2  潐異呰慲y慮~ ⇴J䐰žḸ§ ኰ§ ĸè AA Ễ§෶ Ā ᾜ§햌¦ ￿￿￿￿Ā ² ᧸JṈ§ AA Ā ￿￿ Ɛ ⃠§ Ṉ§ ᾈ§ 櫸JṈ§矬JṈ§ Ễ§ 頤J 壨JỄ§ 頤J햌¦欴JṈ§  㥎1 頤J 壨J言¢  慇瑵浡i瑯楨  畁潴潃牲捥t  㑎8² ᧸J䐰ž—§ AAℸ§ ĀȀ￿￿ Ƒ Ễ§ ⃌§ 厈JỄ§ 頤J 壨J“§ A┈§  A펬ӕ. < 頤J 壨JⅠ§ 頤J 壨J⍬§  - "  呭慲剹獥潴敲浅瑰y ² ᧸J䐰žⅈ§ AA犈§ ĀȀ￿￿ ƒ 犈§ Ễ§ ℈§ 厈JỄ§샐m䐰ž 頤J 壨J⑘§ 頤J 壨J≴§ 頤J 壨J嗠¨ਐӗᷬ   呭慲剹獥潴敲 捩² ᧸J䐰ž≠§ AA䲴§ Āȁ￿￿ Ɠ 䲴§ Ễ§ ∤§ 厈JỄ§샐m䐰ž 頤J 壨J㼜ә&  ⃧  ㍎8² ᧸J䐰ž⍤§ AA␸§ ĀȀ￿￿ Ɣ Ễ§ ℜ§ 厈JỄ§  乁䥓  -  呭慲䕹楸t ² ᧸J䐰ž⑈§ AA쁬§ ĀȀ￿￿ ƕ ╈§ 쁳 Ễ§ ∐§ 厈JỄ§샌n䐰ž & “§Ⅰ§≴§⍬§⑘§ 頤J 壨J⚰§  歕湯楣瀠潲牧浡  慃楬牢⁩楌桧t ^ 꿴[䐰žῼ§ 㴈ŸŸxĀ AA﬐ӝ ◔§| F 丠M

Πόσο κοστίζει;

Το Email Marketing έχει τεράστιες δυνατότητες! Ανάλογα με τις ανάγκες μιας επιχείρησης, μπορεί να είναι απλό και μικρού μεγέθους, μπορεί να είναι και τεράστιο και εξαιρετικά εξελιγμένο. Μπορεί να αποτελείται από μία μόνο λίστα συνδρομητών, στους οποίους αποστέλλουμε κάθε τόσο 1-2 διαφημιστικά μηνύματα, μπορεί όμως και να περιλαμβάνει πολλές λίστες, με υπό-λίστες (segmentation), με πολλά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα, αυτοματισμούς, landing pages (για προσφορές, διαγωνισμούς, κλπ) καθώς και signup forms, αυτόνομες ή και ενσωματωμένες στο website σας.

Ανάλογα λοιπόν με την χρήση που εξυπηρετεί και το μέγεθός του, διαμορφώνεται και το κόστος του. Για μια σωστή αξιολόγηση των αναγκών σας, είναι σκόπιμο να επικοινωνήσετε μαζί μας [εδώ]. Μπορείτε επίσης να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ e-book Οδηγός για Email Marketing [εδώ], ώστε να έχετε μια καλύτερη και αναλυτικότερη αντίληψη των δυνατοτήτων που παρέχει το μέσον αυτό.

Ενδεικτικά, μια βασική καμπάνια Email Marketing, με έτοιμη λίστα έως 1.000 συνδρομητές, κοστίζει από 30€/μήνα. 

Αναρωτιέστε γιατί να μας επιλέξετε;

Μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. Κοινοποιήστε!

Σχεδιασμός, ανάπτυξη & υλοποίηση: NetPublic
© Copyright 2012-2020 NetPublic - All Rights Reserved