Mobirise

διανομή εντύπων σε σπίτια και γραμματοκιβώτια

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Διανομή σε γραμματοκιβώτια,
σε εισόδους πολυκατοικιών, σε διαμερίσματα (door-to-door)

διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων σε μετρό

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

Διανομή σε σταθμούς μετρό,
σούπερ μάρκετ, εκδηλώσεις,
συναυλίες, κ.α.

διανομή φυλλαδίων σε αυτοκίνητα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Διανομή σε παρμπρίζ
σταθμευμένων, φανάρια,
μεγάλα πάρκινγκ

ελεύθερη εντυποδιανομή

ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ελεύθερη, κινητή διανομή,
σε εμπορικούς δρόμους,
πλατείες, κλπ

για εντυποδιανομές προτιμήστε την netpublic

Οι λόγοι που μας προτιμάτε

Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα

Σεβασμός στο brand που εκπροσωπούμε. Οφείλουμε να μεταφέρουμε την δική σας αντίληψη κι αισθητική στο πεδίο και να προστατεύσουμε το κύρος σας.

Σωστός αρχικός σχεδιασμός και υλοποίηση. Γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αλλά και η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη.

Διαρκείς επιτόπιοι έλεγχοι. Διότι πρέπει να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του έργου από διάφορους παράγοντες και υπό όλες τις συνθήκες.

Αναλυτικό και συνεχές reporting. Ηλεκτρονικοί χάρτες κάλυψης και παρακολούθησης της υλοποίησης.

Άριστη υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό

Αξιόπιστοι και ικανοί επόπτες, άριστοι διανομείς. Επιλεγμένοι προσεκτικά με πρωτεύοντα κριτήρια την προσωπικότητα και την ικανότητα.

Επικαιροποιημένοι χάρτες. Τα δημογραφικά δεδομένα αλλάζουν και η ακρίβειά τους είναι πολύ σημαντική στην υλοποίηση κάθε έργου.

Χρήση τεχνολογιών αιχμής. Για άρτιο αποτέλεσμα αλλά και για να διευκολύνουμε την δουλειά μας.

dianomi fylladion se spitia

Κατοικίες [Γραμματοκιβώτια]

Πώς γίνεται

Κατά την διανομή των φυλλαδίων, οι διανομείς μας αφήνουν ένα έντυπο σε κάθε γραμματοκιβώτιο, τοποθετημένο με τάξη, ώστε να μην προκαλεί αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχουν "ονομαστικά" γραμματοκιβώτια τότε τα αφήνει στο ειδικό (ή "γενικό") γραμματοκιβώτιο με την ένδειξη "Διαφημιστικό υλικό".

Στην περίπτωση που απαγορεύεται οι εντυποδιανομές σε κάποιον χώρο με σχετική ένδειξη, τότε αποχωρεί, σημειώνοντας την ακριβή διεύθυνση προς ενημέρωσή σας.

Η διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων στο σύνολό της ελέγχεται από τον επόπτη διανομής (επιφορτισμένο επίσης με την ανατροφοδότηση των διανομέων με υλικό). Με το πέρας της διαδικασίας σας παραδίδεται χάρτης της περιοχής που καλύφθηκε καθώς και ενημέρωση με τα σημεία που παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Πόσο κοστίζει

Το κόστος της εντυποδιανομής αυτής ξεκινάει από 25€ ανά 1.000 έντυπα και εξαρτάται από την περιοχή διανομής (πυκνοκατοικημένη ή αραιοκατοικημένη) και από το είδος του εντύπου (μέγεθος, βάρος, κλπ)

    

διανομη φυλλαδιων σε διαμερισματα

Κατοικίες [Διαμερίσματα, D2D]

Πώς γίνεται

Κατά την διανομή των διαφημιστικών εντύπων, οι διανομείς μας ζητούν ευγενικά να τους επιτραπεί η είσοδος, δηλώνοντας την ιδιότητά τους. Κατόπιν, ξεκινώντας από τον τελευταίο όροφο αφήνουν ένα έντυπο σε κάθε διαμέρισμα, εναποθέτοντάς το, σύμφωνα με τις οδηγίες σας, πλάι στην πόρτα εισόδου, ή πάνω στην λαβή της πόρτας (εάν υπάρχει λαστιχάκι ή κορδέλα για την χρήση αυτή)

Στην περίπτωση που απαγορεύεται η είσοδος με σχετική ένδειξη, ή που δεν είναι γενικότερα εφικτή η είσοδος στο κτήριο (πχ. απουσιάζουν όλοι οι ένοικοι) τότε αποχωρεί, σημειώνοντας την ακριβή διεύθυνση προς ενημέρωσή σας.

Η διαδικασία διανομής στο σύνολό της ελέγχεται από τον επόπτη διανομής (επιφορτισμένο επίσης με την ανατροφοδότηση των διανομέων με υλικό). Με το πέρας της διαδικασίας σας παραδίδεται χάρτης της περιοχής που καλύφθηκε καθώς και ενημέρωση με τα σημεία που παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Πόσο κοστίζει

Το κόστος της διανομής Door-2-Door ξεκινάει από 32€ ανά 1.000 έντυπα και εξαρτάται από την περιοχή διανομής (πυκνοκατοικημένη ή αραιοκατοικημένη περιοχή) και από το είδος του εντύπου (μέγεθος, βάρος, κλπ)

μοιρασμα φυλλαδιων

Σταθερά Σημεία

Πώς γίνεται

Οι διανομείς μας, τοποθετημένοι σε καθορισμένα σημεία, εξόδους μετρό, σούπερ μάρκετ, εκδηλώσεις, συναυλίες, κλπ, διανέμουν τα έντυπα στους διερχόμενους.

Η διανομή φυλλαδίων σε σταθερά σημεία έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα διότι:
- Επιτρέπει να εστιάσουμε σε συγκεκριμένα target group, π.χ. ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, την περιοχή όπου κινούνται
- Μας δίνει την δυνατότητα να επιτύχουμε ταχύτερη διανομή, εκμεταλευόμενοι τις ώρες αιχμής στα κατάλληλα μέρη

Η υλοποίηση του έργου ελέγχεται από τον επόπτη διανομής (που είναι επίσης επιφορτισμένος και με την ανατροφοδότηση των διανομέων με υλικό) 

Πόσο κοστίζει

Το κόστος της διανομής σε σταθερά σημεία ξεκινάει από 6€ ανά ώρα και ανά διανομέα και υπολογίζεται βάσει της διάρκειας της διανομής και του αριθμού των διανομέων που απασχολούνται.
Ελάχιστη χρέωση/διανομή: 4 ώρες / 24€

διανομή φυλλαδίων σε αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα [παρμπρίζ, φανάρια]

Πώς γίνεται

Η διανομή φυλλαδίων σε αυτοκίνητα είναι μια στοχευμένη προωθητική ενέργεια και ως τέτοια μας επιτρέπει να ελέγξουμε το κόστος μας. Εάν για παράδειγμα προωθούμε κάποιο προϊόν αυτοκινήτου, (ασφάλειες, αποσύρσεις, service, κλπ), αντί να διανείμουμε 5.000 φυλλάδια στον σταθμό του μετρό, εκ των οποίων μόνο τα 1.500 θα φτάσουν σε χέρια ιδιοκτητών αυτοκινήτου, επιλέγουμε την διανομή σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έτσι μειώνουμε στο 3πλάσιο το συνολικό κόστος της διαφήμισής μας.
Απαιτείται ακριβής σχεδιασμός της εντυποδιανομής, επιλογή περιοχών, ωρών αιχμής αλλά και σωστή "σάρωση" των περιοχών κατά την διανομή των εντύπων, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.
Οι διανομείς πρέπει να επιδεικνύουν ζήλο κατά την προσέγγιση και αμεσότητα αλλά και να διαθέτουν άριστη έξωθεν μαρτυρία ώστε να "κερδίσουν" τον οδηγό και να αποδεχθεί το έντυπο.

Πόσο κοστίζει

Το κόστος της εντυποδιανομής σε αυτοκίνητα  ξεκινάει από 7€ ανά ώρα. Ελάχιστη διάρκεια: 4 ώρες / 28€

διανομή φυλλαδίων αθήνα

Ελεύθερη εντυποδιανομή

Πώς γίνεται

Για την διανομή των εντύπων οι διανομείς μας αναλαμβάνουν περιοχές ευθύνης τους, στις οποίες περιφέρονται ελεύθερα, διανέμοντας το διαφημιστικό σας υλικό.

Οι επόπτες διανομής, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν και παρακολουθώντας την εξέλιξη της διανομής των φυλλαδίων, αναδιοργανώνουν, επανατοποθετούν και μεταφέρουν τους διανομείς σε νέες θέσεις, επαναπροσδιορίζουν στόχους ανάλογα με την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα της εντυποδιανομής.

Έτσι μεταφέροντας την εντυποδιανομή μεταξύ πολλαπλών σημείων μέσα στην ίδια περιοχή, καταφέρνουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή διοχέτευση του διαφημιστικού εντύπου σε όλα τα πιθανά σημεία.

Πόσο κοστίζει

Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινάει από 6€ ανά ώρα. Ελάχιστη διάρκεια: 4 ώρες / 24€

Μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Σχεδιασμός, ανάπτυξη & υλοποίηση: NetPublic
© Copyright 2012-2020 NetPublic - All Rights Reserved