bootstrap buttons

Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα.

Κάποιοι όμως μπορούν να το κάνουν ΚΑΛΑ!
Πώς οραματίζεσθε την επιχείρησή σας;
Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι και η ιστοσελίδα σας!

Στην επαγγελματική χρήση δεν υπάρχει χώρος για ερασιτεχνισμούς.

Αισθητική

Μια καλαίσθητη ιστοσελίδα προκαλεί αναμφισβήτητα καλή προδιάθεση. Οι δε αισθητικές επιλογές πρέπει να ταιριάζουν πλήρως στο προφίλ της επιχείρησης και στην ταυτότητά της. Να θυμάστε: τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να οδηγηθεί κάποιος σε άλλο site.

Λειτουργικότητα

Πόσο φιλικό είναι το site σας στον επισκέπτη; Θα βρεί γρήγορα αυτό που χρειάζεται ή θα περιπλανάται άσκοπα σε αδιάφορες για εκείνον σελίδες; Σωστή δόμηση των πληροφοριών, ακριβείς περιγραφές, ξεκάθαρα links, και πολλά άλλα που θα αποδειχθούν πολύτιμα.

Ταχύτητα

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας. Έχουμε 10 δευτερόλεπτα για να αποφασίσει ο επισκέπτης αν θα παραμείνει στην σελίδα μας ή όχι. Θέλουμε να τα χάσουμε με το αργό κατέβασμα των σελιδων; Σίγουρα όχι. Πεδίον δόξης λαμπρόν λοιπόν, για βελτιστοποιήσεις.

Η δημιουργία επαγγελματικού ιστοχώρου δεν είναι δουλειά μόνο για προγραμματιστές, μόνο για γραφίστες, ή μόνο για διαφημιστές.

Είναι ομαδική δουλειά. Είναι δική μας δουλειά!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς σε αυτά;

Αισθητική ταυτότητα

Θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας, τις προσδοκίες σας, αλλά και την αισθητική σας. Έτσι θα σχεδιάσουμε για εσάς μοντέρνα sites, single page, ή multi page, πάνω σε έτοιμα templates ή και custom designs, που τελικά θα δημιουργούν ένα "καθαρό" αποτέλεσμα, χωρίς συγκεχυμένες πληροφορίες που δύσκολα θα διαβάζονται. Διατηρώντας ταυτόχρονα ζωντανό το ενδιαφέρον του επισκέπτη, τόσο με το περιεχόμενο όσο και με το εικαστικό αποτέλεσμα.

Δομή και περιεχόμενο

Θα συναποφασίσουμε και θα σχεδιάσουμε μαζί την δομή του ιστοχώρου σας και το περιεχόμενό του. Ποιές υπηρεσίες ή προϊόντα πρέπει να αναδειχθούν; Πού και πώς θα επικοινωνηθούν μηνύματα που θα φτάσουν στον επισκέπτη; Πώς θα μπορεί ο καθένας να εντοπίσει ό,τι χρειάζεται με 3 μόνο κλικ (χρυσός κανόνας);
Θα πρέπει η σελίδα σας να είναι στατική ή υπάρχει ανάγκη δυναμικής σελίδας, λόγω διαρκούς ανανέωσης του περιεχομένου της;

Χρηστικότητα

Τουλάχιστον το 50% των επισκεπτών είναι πλέον από συσκευές εκτός υπολογιστή (κινητό, tablet, κλπ). Το site σας λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον επισκέπτη, από όπου και αν προέρχεται και να του προσφέρει εξίσου καλή εμπειρία. Εμείς θα φροντίσουμε να είναι ο ιστοχώρος σας fully responsive. 

Κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly)

Με την κατάλληλη διαχείριση meta tags και λέξεων κλειδιών θα φροντίσουμε το site σας να μην είναι άφαντο στις μηχανές αναζητήσεων. Με ένα καλό sitemap, αλλά και με σωστές επιλογές και καλή στόχευση θα μπορεί να είναι ορατό στις αναζητήσεις.

Και πώς μπορούμε να τα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο;

SEO optimization

Τεχνικές βελτίωσης της κατάταξης και ανάδειξης του brand name.
Μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, με απώτερο σκοπό την υψηλή κατάταξη. Καταρχήν πρέπει να αναλυθεί ο ανταγωνισμός και να εντοπιστούν οι απαιτήσεις. Μετά εμπλέκονται όλα τα συστατικά μέρη του site: από τα κείμενα στις επιμέρους σελίδες, μέχρι συνδεδεμένα social media ή και Blog. Μια επίπονη προσπάθεια για ειδικούς, αλλά με μεγάλα οφέλη.

Διαχείριση Ιστοχώρου

Αλλαγές στην δομή του site σας, ανανέωση του περιεχομένου, προσθήκες νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, εικαστικό "φρεσκάρισμα", εποχικές παρεμβάσεις λόγω εορτών, διακοπών, κλπ, έκτατες προσφορές, αρθρογραφία και πολλά άλλα.
Το site σας πρέπει να παραμένει "φρέσκο", να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να διεκδικεί έτσι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και πελάτες που επιστρέφουν ξανά και ξανά, περιμένοντας κάτι καινούριο να δουν.

Κάθε site είναι ένα
κατεξοχήν εργαλείο
marketing.


Αφήστε το στους
ειδικούς.

Σε εμάς!

Ποιό είναι το κόστος δημιουργίας website;

Μια επαγγελματική σελίδα είναι όπως η βιτρίνα ενός καταστήματος. Στο στήσιμό της βοηθάνε πολλοί επαγγελματίες: ηλεκτρολόγοι για τον φωτισμό, μαραγκοί ή σιδεράδες για τις προθήκες, διακοσμητές για τον καλαίσθητο συνδυασμό των παραπάνω, marketers για την σωστή τοποθέτηση των προϊόντων. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό και σε ένα website. Χρειάζονται web designers για τις υποδομές, γραφίστες για τα εικαστικά και marketers για την σωστή ανάδειξη των προϊόντων ή υπηρεσιών. Όλα αυτά πολύ δύσκολα χωράνε σε ένα οικονομικό πακέτο του είδους: "Με 100€ έχετε website με 4 σελίδες, έως 4 φωτογραφίες ανά σελίδα, κλπ, κλπ"!

Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για μια επιχείρηση και αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Άλλωστε είναι από μόνη της ένα εργαλείο marketing και πρέπει να είναι σωστά σχεδιασμένη ώστε να επιτελέσει το ρόλο αυτόν. Διότι δεν αρκεί να εμφανισθεί σε κάποιον. Πρέπει και να τον κερδίσει!

Αφού αναλύσουμε τις ανάγκες σας, θα σχεδιάσουμε μια λύση σύμφωνη με τις προδιαγραφές σας, με κατάλληλες υποδομές (responsive design, S.E.O. Friendly) και θα την επενδύσουμε με την κατάλληλη αισθητική, που θα ταιριάζει στην εταιρική σας ταυτότητα. Το κόστος μιας τέτοιας προσέγγισης ξεκινάει από μόλις 450€!

Αναρωτιέστε γιατί να μας προτιμήσετε;

Μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Σχεδιασμός, ανάπτυξη & υλοποίηση: NetPublic
© Copyright 2012-2020 NetPublic - All Rights Reserved